ÜYE GİRİŞİ
Üyelerimize özel indirim ve ayrıcalıklardan yararlanmak için giriş yap!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Üye olarak ayrıcalık ve fırsatlardan yararlanma hakkına sahip olabilirsin!
Sosyal Hesaplarla Üye Olabilirsin.

Michelin CrossClimate 2 Çıktı

09-02-2021 13:00
Michelin CrossClimate 2 Çıktı

Michelin Crossclimate 2 Yeni 4 Mevsim Lastik Modeli

Dünya'nın en iyi lastik üreticilerinden olan Michelin'nin uzun zamandır 4 mevsim kategorisinde satışını gerçekleştirdiği Crossclimate+ modelinden sonra en yeni çıkacak olan modeli Michelin Crossclimate 2 modelinin lansmanını gerçekleştirdi.Crossclimate+ modelinin özellklerinin daha geliştirilmiş ve eksik gördüğü yanlarını tamamladığı bu yeni model Crossclimate 2 ile kullanıcılarına eşsiz bir sürüş deneyimini sunacağını garanti ediyor. 

Michelin Crossclimate 2 Modeli Nasıldır ?

Michelin bu modelinde kuru, ıslak ve karlı zeminlerde en iyi performansı sağlamak ile birlikte etkili sürüş performansı arayan sedan, coupe, crossover ve Suv araçlar için geliştirilmiş lüks performans turu lastiğidir. Özellikle dört mevsim lastiklerinde kar koşullarında düşüşe sebep olan performansı iyileştirmek için V-formasyonlu tasarımı ile termal adaptif sırt bileşiğiyle üretildi. Yazlık lastiklere göre lastik ses düzeyindeki artışında iyileştirme yapmak için Crossclimate 2 modelinde Piano gürültü azaltma ayarı kullandı. Kısa mesafede frenleme sağlayabilmek için geliştirilmiş olan V rampa pahları ile viraj alma gücü ve aracın hakimiyet kontrolünü üst seviyeye taşıması hedeflendi.
3D sipelock tekonolojisi ile aracınızda yol güvenliğini sağlamak için blok sertliği yaparak sert geçen kış koşullarında lastiğin çekiş gücü arttırılmıştır. Geliştirilmiş sırt desen yapısı ile suyun tahliyesi daha kısa sürede olmakta ve aracın kızaklama direnci bu modelde artırılmıştır. Diğer dört mevsim lastiklere göre kar performansı 3PMSF ile yani üç tepe dağ kar tanesi sembolü termal uyarlanabilir sırt bileşiği teknolojisiyle artan kar yağışlı durumlarda lastiğin çekiş gücü artırıldığını göstermektedir. 3PMSF üç tepe dağ sembolü diğer m+s sembolünün yanında kış koşullarında rahatlıkla kullanılabilir anlamına gelmektedir. 
 
Michelin CrossClimate 2 Fiyatları
 

Michelin CrossClimate 2 Özellikleri ;

  • Islak ve Kuru Çekiş 
  • 3PMSF Sertifikalı Karda Çekiş
  • Lastik ses seviyesi Azaltma teknolojisi
  • Virajlarda etkili sürüş hakimiyeti
  • 3-D Teknolojisi ile uzun ömürlü kullanım
  • Eşit oran Temas için V formasyonlu sırt deseni
Michelin CrossClimate 2
Michelin Crossclimate 2 modeli ile hem yazlık hemde kışlık olarak en etkili performansını sağlamak için Michelin mühendisleri tarafından tasarlandı . 
Michelin Crossclimate 2 modeli rakip lastik üreticileri ile kıyaslandığında ;
-Asfalt zeminde rakip lastiklere göre 16 fit daha kısa mesafede frenleme
-Karlı ve buzlu zeminde rakip lastiklere göre %28 - %31 oranında daha iyi çekiş performansı
-Islak zeminde rakip lastiklere göre daha uzun yol alabilme performansı
-Rakip lastiklere göre 1 yıla kadar fazla ek sırt ömrü 
-Her hava koşullarında üstün çekiş performansı
 
Michelin CrossClimate 2 yeni dört mevsim lastiği sırt aşınmasına karşı uzun ömürlü kullanım için 3-D Sipelock tekonolojisi ve lastiğin her bölümünün eşit oranda zeminle temas ederek üstün performans sağlamak için V formasyon sırt tasarımı ile üretilmiştir.
 

Michelin CrossClimate 2 Yeni Dört Mevsim Lastiğini Neden Almalısınız ? 

  • Yağmurlu hava koşullarında ıslak zeminde yönlü sırt deseni sayesinde suyu tahliye hızı ile diğer dört mevsim lastiklerine göre %20 daha kısa mesafe fren mesafesi sağlar . Böylelikle ıslak zeminde tıpkı bir yaz lastiğinin performasını kullanıcısına garanti eder.
  • Dört mevsim kullanılması sebebiyle çabuk aşınma ve diş derinliklerinin çabuk deforme olma durumunu Michelin mühendisleri V-formasyonlusırt tasarımı ile önüne geçmiş durumdadır. Sipelock teknolojisi ile aşınma oranı dört mevsim kullanım ömrünü rakiplere göre uzatmaktadır.
  • Sadece ıslak zemin değil kuru zemininde özellikle virajlarda bile V-ramplar lastik teknolojisi ile kuru zemin fren mesafesi yine rakiplerine kıyasla en kısa mesafesededir.
  • Dört mevsim lastiklerinin en büyük eksik yönü olan karlı yollardaki düşük performas durumunu Michelin CrossClimate 2 yeni nesil lastiğinde en iddialı olduğu alandır. Karlı zeminlerdeki yol tutuşuna bu yeni nesil lastiğinde güvenen Michelin 3-D sipelock teknolojisiyle karlı hava koşullarında da güvenli bir sürüş deneyimini garanti etmektedir.
 
Michelin Crossclimate 2
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.