ÜYE GİRİŞİ
Üyelerimize özel indirim ve ayrıcalıklardan yararlanmak için giriş yap!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Üye olarak ayrıcalık ve fırsatlardan yararlanma hakkına sahip olabilirsin!
Sosyal Hesaplarla Üye Olabilirsin.

Michelin Yeni Yaz Lastik Modeli Pilot Sport 5

25-01-2022 15:46
Michelin Yeni Yaz Lastik Modeli Pilot Sport 5

Michelin Yeni Yaz Lastik Modeli Pilot Sport 5 Çıktı !!!


Lastik denilince akla ilk gelen markalardan olan Michelin markası segmetinde binlerce lastik modeliyle uzun yıllardır sektöründe öncü olmuştur. 134 yıldır lastik üretimi yapan ve her ürettiği lastikte en iyi kalite , en iyi yol tutuş ve en iyi lastik teknolojisiyle üretim politikası izleyerek kullanıcılarını mutlu etmeyi başarmıştır. 
Her mevsim için çeşit çeşit modelleri olan markamızın dört mevsim ,yazlık ve kışlık olarak lastik çeşitleri bulunmaktadır. Her lastiğinde kullanılacağı mevsimin koşullarının her aşaması düşünülerek maksimum güven ve yol yutuş hedeflenmekte sürücülerin emniyetli bir yolculuk etmesini başarmıştır. 

Michelin Pilot Sport 5 


Yeni çıkan yazlık lastiğimizin özelliklerine geçmeden önce yazlık lastiklerinin genel özelliklerinden bahsedecek olursak ; Yazlık lastikler hava sıcaklığını 5° üzerinde olduğunda kullanılmaya başlaması gereken lastik türüdür. Yazlık lastikler diğer segment lastiklere göre yumuşak ve sessizdir. Özellikle ılıman ve sıcak ikliminin ağır olduğu bir bölgede ikamet ediyorsanız yazlık lastik kullanmalısınız. Hava sıcaklığının artmasıyla asfaltın ısınmasıyla birlikte yazlık lastiklerinizi aşınmadan ve kullanım ömrünü kısaltmadan kullanım sağlayabilirsiniz. Lastiklerinizin aracınıza takıldıktan sonra 5 yıl ömrü bulunmaktadır. Lastiklerinizin diş derinliğini kontrol ederek de iyi bir kullanım yaptıysanız eğer 1 yıl daha kullanım yapabilirsiniz. Ama sağlıklı bir sürüş için bilimsel lastik ömürlerine dikkat etmelisiniz. 
Michelin teknolojisi yaz mevsimi için kullanıma sunduğu ve sektöründe en çok satan yazlık lastik modellerine sahiptir. Bunların en başlıcaları ise ; Primacy 4 , Pilot sport , Pilot Sport 4 ve Pilot sport 4s modelleridir. Bu modellerindeki teknolojilerinin iyileştirme ve geliştirmeler yaparak 2022 yılının başında en yeni modeli Pilot Sport 5 modelini satışa sundu. 

Aşağıda yeni çıkan modelimizin görseline ulaşabilirsiniz ;
Michelin Pilot Sport 5


Michelin Pilot Sport 5 Lastik Özellikleri ;


-Uzun kullanım Ömrü ve uzun süreli performans
-Araç kullanımında ön düzeyinde tam hakimiyet sağlayan lastik hamuru
-Islak ve kuru zeminde üst performans ile kısa mesafede frenleme

Lastiğimizin uzun ömürlü yol tutuşuyla güvenle yola hakim olun . Çift sport sırt tsarımı ile ıslak zemin performansı üst seviyededir. Islak zemin etiket değeri (A) öngörülmüştür .Suyun lastik tahliyesinin en kısa sürede olmasını sağlamak için özellikle boylamasına iç oluklar yer almaktadır. Kuru zeminlerde üstün bir sürüş içinde sert bloklara sahip bir dış katmanı bulunmaktadır.
Michelin için ayrıntılar önemlidir. Bu sebepledir ki lastiğinin hamurunda üstün bir tekonoloji kıllanmasının yanı sıra lastiğin dış görünümünde de estetiğe önem vermiştir.kadifemsi bir dokuya sahip olmasıyla mat siyah bir estetik yaratmıştır. Böylelikle üstün performans estetik ile buluşmuştur . 
 
Michelin Pilot sport 5 kullanın sürüşünüzün her anını dolu dolu yaşayın. 
 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.