ÜYE GİRİŞİ
Üyelerimize özel indirim ve ayrıcalıklardan yararlanmak için giriş yap!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Üye olarak ayrıcalık ve fırsatlardan yararlanma hakkına sahip olabilirsin!
Sosyal Hesaplarla Üye Olabilirsin.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 İle Konfor ve Ultra Yüksek Performansı Birleştiriyor

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 İle Konfor ve Ultra Yüksek Performansı Birleştiriyor
Eagle F1 Asymmetric 3 modelinin geliştirilmiş hali olan Eagle F1 Asymmetric 5 çok daha konforlu ve performanslı olma iddiası ile 2019 yılında Türkiye pazarında.
 
 
Yenilikçi teknolojileri sayesinde konfordan ve gürültü seviyesinden ödün vermeden, ıslak ve kuru zemin üzerinde frenleme ve yol tutuşunda üstün bir performans vadediyor.
 
 
Eagle F1 Asymmetric 5'in performansının kaynağı Goodyear'ın dayanıklılıktan ve kuru yol tutuşundan ödün vermeden ıslak zemin özelliklerini başarılı bir şekilde birleştirebilen yüksek derecede rafine edilmiş bir bileşik geliştirmesidir.
 
 
Eagle F1 Asymmetric 5 bu geliştirmeleri ve yeni teknolojileri sayesinde Eagle F1 Asymmetric 3'e göre ıslak zemin üzerinde ortalama %4 daha kısa bir fren mesafesine sahiptir.  
 
Eagle F1 Asymmetric 5, 17 ve 22 inç arası performans grubu için üretilecektir. 205 ila 315 taban genişliği ve 25 ila 50 kesit oranı aralığında üretilecektir.
Porsche 911, Mercedes C-Class, BMW 3 serisi ve VW Golf gibi araçlar için üretilecektir.
Performans grubu yaz lastiğinde iddialı olan Goodyear 2012 yılından beri bu grupta yıllık %8,3 lük bir büyüme yakalamış durumda. 

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.